Workshop burn-out voor partners

Spannend en leuk! Vanmiddag geef ik voor het eerst de workshop Burnout-voor partners (en naasten). Een onderwerp dat me zeer aan het hart ligt en waar wat mij betreft nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed.

Burn-out voor partners

Als iemand van wie je veel houdt een burn-out heeft, kan dat voor de partner (maar ook voor ouders of huisgenoten) veel impact hebben. Je voelt je wellicht machteloos, misschien een beetje schuldig en vooral vraag je je af: wat kun je doen om te helpen?
Deze workshop geeft je inzicht in de ziekte, belangrijke onderdelen van herstel en geeft je handvatten om er mee om te gaan. We gaan ook in op terugkeren naar werk én hoe je zelf overeind blijft in deze periode.

Ben je nieuwsgierig of wil je graag meedoen? Neem dan contact met me op!

Wil je meer lezen?

Hier vind je meer blogs met inzichten, tips en ervaringsverhalen. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je me volgt op LinkedIn!

Kom je er alleen niet uit?

Heb je last van steeds terugkerende heftige emoties, stressklachten of een burn-out, of heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke ontwikkeling of loopbaan? Ben je benieuwd hoe ik je hierbij kan helpen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zo’n gesprek is vrijblijvend en kosteloos en geeft je een idee hoe we met jouw vraag of doel aan de slag kunnen gaan. Je kunt daarna beslissen of je hiermee verder wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *