Coaching voor je medewerker

Een van je medewerkers heeft een ontwikkelbehoefte, loopbaanvraag of kampt met stress-gerelateerde klachten zoals een (dreigende) burn-out. Het is dan in het belang van zowel de medewerker als de organisatie dat de medewerker hier zo goed mogelijk bij geholpen wordt. Hier kan ik in mijn praktijk voor loopbaan en burn-out coaching voor zorgen.

Mijn cliënten hebben meestal een HBO of WO opleiding en zijn ook regelmatig gepromoveerd (dr./PhD). Ze zijn onder andere actief als ontwerpers, onderzoekers, projectleiders en managers binnen hightech, (chemische) industrie, R&D, ICT, (semi-)overheid of hun eigen bedrijf. Daarnaast werken ze als aio/PhD student, postdoc, docent (UD/UHD) en bijvoorbeeld beleidsmedewerker binnen universiteiten.

Ik werk regelmatig met expats, zowel Nederlanders in het buitenland als internationals in Nederland. De voertaal van de gesprekken is daarom Nederlands of Engels.

Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze en mogelijke onderwerpen.

Strippenkaart

In een serie coachgesprekken kunnen veel soorten vragen worden behandeld: van ontwikkelingsvraagstukken en loopbaanvragen tot aan de (bijna) burn-out van je medewerker. Afhankelijk van de vraag en het doel wordt in overleg het aantal gesprekken op de strippenkaart bepaald. Deze gesprekken worden vervolgens in overleg ingepland. De coachgespreken duren 75 minuten per keer en vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven of via Skype.

Kosten strippenkaart:
3 sessies: € 450,- (geldigheid twee maanden vanaf eerste afspraak)
5 sessies: € 750,- (geldigheid vier maanden vanaf eerste afspraak)
7 sessies: € 1050,- (geldigheid zes maanden vanaf eerste afspraak)

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Facturatie vindt vooraf plaats, de betalingstermijn is dertig dagen. Voorbereiding en verslaglegging ten behoeve van de coachee zijn inbegrepen in deze tarieven. De coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven of bijvoorbeeld via Skype.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

sagitta peters coach career coaching loopbaancoaching burnout coaching, coaching voor hoger opgeleiden, academici, universiteit, promovendi, aios, postdocs, technici, ingenieurs, engineers, academic staff, phd students, postdocs, university, eindhoven, utrecht, amsterdam, nijmegen, rotterdam, tilburg, groningen, maastricht
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Het geeft jou en je medewerker een idee hoe we met jullie vragen aan de slag kunnen gaan. Vervolgens kunnen jullie kunnen beslissen of je verder wilt met coaching.

Neem contact op als je een gesprek wilt plannen.