Coaching voor bedrijven

Een van je medewerkers heeft een ontwikkelbehoefte, loopbaanvraag of kampt met een (dreigende) burn-out. Het is dan in het belang van zowel de medewerker als de organisatie dat de medewerker hier zo goed mogelijk bij geholpen wordt. Hier kan ik voor zorgen.

Mijn cliënten hebben meestal een HBO of WO opleiding, zijn regelmatig gepromoveerd (dr./PhD) en komen uit Nederland of zijn als expat hier. De voertaal van de gesprekken is Nederlands of Engels.

Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze en mogelijke onderwerpen.

Strippenkaart

In een serie gesprekken kunnen veel typen coachvragen worden behandeld, van ontwikkelingsthema’s en loopbaanvragen tot aan (bijna) burn-out. Afhankelijk van de vraag en het doel wordt in overleg het aantal gesprekken bepaald. De coachgespreken duren 75 minuten per keer en vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven of via Skype.

Strippenkaart 3 sessies: € 450,-
Strippenkaart 5 sessies: € 750,-
Strippenkaart 7 sessies: € 1050,-

Alle kosten zijn exclusief btw. Facturatie vooraf, betalingstermijn 30 dagen. Voorbereiding en verslaglegging t.b.v. de coachee zijn inbegrepen in deze tarieven. Coachgesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven of via Skype.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en geeft een idee hoe we met jullie vragen aan de slag kunnen gaan. Je kunt daarna beslissen of je hiermee verder wilt. Neem contact op als je een gesprek wilt plannen.