Coaching voor jezelf

Ik bied verschillende pakketten aan waarbinnen je met mij aan jouw vragen en doelen kunt werken. Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze en mogelijke onderwerpen.

Strippenkaart

Een strippenkaart past bij veel verschillende coachvragen. Afhankelijk van je vraag en doel kies je een aantal strippen. Blijkt dat je iets meer gesprekken nodig hebt om jouw doel te bereiken dan kun je extra strippen aanschaffen. Een gesprek duurt 75 minuten, en thee, water, koffie en iets lekkers staan voor je klaar. Je betaalt vooraf.

Strippenkaart 3 sessies: € 285,- (geldigheid twee maanden vanaf eerste afspraak)
Strippenkaart 5 sessies: € 475,- (geldigheid vier maanden vanaf eerste afspraak)
Strippenkaart 7 sessies: € 665,- (geldigheid zes maanden vanaf eerste afspraak)
Strippenkaart 10 sessies: € 950,- (geldigheid negen maanden vanaf eerste afspraak)

Loopbaan intensief

Vind je het prettig om in langere afspraken binnen een korter tijdsbestek aan jouw loopbaanvraag te werken, dan kan dat in het Loopbaan Intensief traject. In vier dagdelen werken we aan een volledig loopbaantraject volgens de thema’s ‘wie ben je?’, ‘wat kun je?’, ‘wat wil je?’ en ‘hoe kom je daar?’.
Je krijgt een goed beeld van jouw missie, kwaliteiten, wensen en daarbij passende functies met een concreet plan om jouw droombaan te krijgen. Als voorbereiding op de eerste afspraak en tussen de volgende afspraken in, werk je aan thuisopdrachten.

Een gesprek duurt 2,5 uur, en thee, water, koffie en iets lekkers staan voor je klaar. De vier gesprekken vinden plaats in een periode van drie maanden.

Daarnaast krijg je twee telefonische follow-up sessies van 30 min. Hierin kun je bijvoorbeeld vacatures met me bespreken, je pitch oefenen of de feedback op een sollicitatiegesprek nabespreken. Je vraag stuur je me vooraf toe per mail zodat ik de follow-up sessie kan voorbereiden. Deze sessies plannen we binnen twee maanden na afloop van je laatste gesprek. Je betaalt vooraf.

Loopbaan intensief: € 947,-

Alle kosten zijn inclusief btw. Voorbereiding en verslaglegging van de coaching zijn inbegrepen in deze tarieven. Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en geeft je een idee hoe we met jouw vraag of doel aan de slag kunnen gaan. Je kunt daarna beslissen of je hiermee verder wilt. Neem contact op als je een gesprek wilt plannen. Koffie en thee staan voor je klaar!


“Na een succesvolle carrière, heeft Sagitta haar leven omgegooid. Met haar eigen ervaring leert ze mensen om inzicht te krijgen in zichzelf, inzicht in hun dieperliggende waarden en af en toe ook in gedragspatronen met betrekking tot hun werk en daarmee voor mij ook over mezelf als persoon.
Je krijgt door de gesprekken gevoel bij de zekerheid over je kunnen, wat je belangrijk vindt in je baan en welke uitdagingen je zoekt. Daarna heb je handvatten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging of juist heel tevreden te zijn met wat je al hebt.
Sagitta werkt met veel plezier en bezieling en draagt daarbij graag haar eigen ervaringen en inzichten over in vorm van advies, maar het is aan de cliënt zelf om daar wat mee te doen.
Sagitta werkt vanuit volstrekte gelijkwaardigheid, openheid en inzicht van twee kanten.”

Onderzoeker (v), 37 jaar

“I do not believe in coaching, but I do believe in Sagitta”

Aart, 37 jaar, process engineer