Coaching voor jezelf

Bezig zijn met je loopbaan en leven middels coaching vraagt een investering in tijd en geld, maar kan je heel veel brengen. Meer rust en regie, een helderder zicht op wat je écht wilt, effectieve manieren om je doelen te bereiken, een nieuwe baan, beter omgaan met stress en spanning….

Ik bied verschillende strippenkaarten aan waarbinnen je met mij aan jouw vragen en doelen kunt werken. Hier kun je meer lezen over mijn werkwijze en mogelijke onderwerpen.

Afhankelijk van je vraag en doel kies je een aantal strippen. Blijkt dat je iets meer gesprekken nodig hebt om jouw doel te bereiken dan kun je extra strippen aanschaffen. Een gesprek duurt ongeveer 75 minuten. Je betaalt vooraf.

Kosten strippenkaart:
3 sessies: € 285,- (geldigheid twee maanden vanaf eerste afspraak)
5 sessies: € 475,- (geldigheid vier maanden vanaf eerste afspraak)
7 sessies: € 665,- (geldigheid zes maanden vanaf eerste afspraak)

Alle genoemde kosten zijn inclusief btw. Voorbereiding en verslaglegging van de coaching zijn inbegrepen in deze tarieven. Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Eindhoven of via Skype.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en geeft je een idee hoe we met jouw vragen of doelen aan de slag kunnen gaan met loopbaan of burn-out coaching. Je kunt daarna beslissen of je hiermee verder wilt. Neem contact op als je een gesprek wilt plannen.


“Na een succesvolle carrière, heeft Sagitta haar leven omgegooid. Met haar eigen ervaring leert ze mensen om inzicht te krijgen in zichzelf, inzicht in hun dieperliggende waarden en af en toe ook in gedragspatronen met betrekking tot hun werk en daarmee voor mij ook over mezelf als persoon.
Je krijgt door de gesprekken gevoel bij de zekerheid over je kunnen, wat je belangrijk vindt in je baan en welke uitdagingen je zoekt. Daarna heb je handvatten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging of juist heel tevreden te zijn met wat je al hebt.
Sagitta werkt met veel plezier en bezieling en draagt daarbij graag haar eigen ervaringen en inzichten over in vorm van advies, maar het is aan de cliënt zelf om daar wat mee te doen.
Sagitta werkt vanuit volstrekte gelijkwaardigheid, openheid en inzicht van twee kanten.”

Onderzoeker (v), 37 jaar

“I do not believe in coaching, but I do believe in Sagitta”

Aart, 37 jaar, process engineer