Droombaan gevonden!

Whoohoo! Zo ontzettend leuk om van een klant te horen dat zij haar droombaan heeft gevonden, nadat ze afgelopen jaar bij mij een coaching traject heeft gevolgd. Dat is de kers op de taart voor mij, als het gaat om mijn werk als loopbaancoach.
Eerder werkten we binnen de coaching aan thema’s als: wil je je verbreden of juist verdiepen, welk type bedrijf past bij je en hoe kun je kansen op de arbeidsmarkt creëren (zonder direct te solliciteren).
Een van de dingen die ze zegt over de coaching: “…de coachinggesprekken gaven me een kader om de verschillende opties af te wegen en dat maakte het makkelijker om een goed besluit te nemen over deze belangrijke stap in mijn carriere.”

Wil je meer van mij lezen?

Hier vind je meer blogs die te maken hebben met leuk en bewust leven, persoonlijke ontwikkeling en werk.

Coaching

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke ontwikkeling of loopbaan en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zo’n gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het geeft je een idee hoe we met jouw vraag of doel aan de slag kunnen gaan en wellicht ook al nieuwe inzichten.

Deze update heb ik doorgesproken met de klant. Ik publiceer nooit zomaar iets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *