Leestip – Hoe word ik beroemd?

Hoe word ik beroemd?
Over zaken doen, bij jezelf blijven en succes krijgen
Door Lenneke van Ingen

Ik zag een kleurrijk boek met een eigenwijs formaat liggen bij de nieuwe aanwinsten in de bibliotheek. De titel maakte me nieuwsgierig naar de inhoud, maar de ondertitel gaf de doorslag om het mee te nemen omdat bij jezelf blijven voor mij de sleutel is tot blijvend succes.

Hoe word ik beroemd?

Hoe word ik beroemd? is een lekker vlot geschreven boek over de weg naar een succesvolle carrière in de (social) media, geschreven door iemand die er middenin zit. Lenneke van Ingen (1979) is namelijk de eigenaar van een castingbureau en de manager van verschillende social media en tv sterren. Ze geeft je ook een kijkje in het runnen van een eigen bedrijf.

Als je iets meer tussen de regels door leest (zo heeft een casting best wat weg van een sollicitatiegesprek) staan er ook veel goede vragen en tips in die gelden voor iedereen die bezig is met zijn loopbaan. Namelijk ‘weet wie je bent’, ‘maak een plan’, en ‘netwerken!’. Dingen die extra belangrijk zijn als je nadenkt over je carrière en mogelijke veranderingen daarin.

Coaching

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke ontwikkeling of loopbaan en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zo’n gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het geeft je een idee hoe we met jouw vraag of doel aan de slag kunnen gaan en wellicht ook al nieuwe inzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *