Ik werk als loopbaancoach!

“Hallo, ik ben Sagitta Peters en ik werk als loopbaancoach.” Met die pitch (graag zo kort mogelijk was de opdracht tijdens een training) sprak ik een tijdje terug uit waar ik in mijn hart al een hele tijd naar verlangde. Het klinkt nu zo simpel, maar het staat voor mij symbool voor het einde van een zoektocht. Een zoektocht naar (misschien wel het terugvinden van) wie ik werkelijk ben, wat ik wil en kan, en wat mijn missie is.

Mijn missie en droom

Dat is wat ik nu doe: Als loopbaancoach mensen verder helpen in hun professionele leven, zodat ze gelukkiger en met meer regie in het leven staan.

Deze website is een belangrijke stap in het realiseren van die dromen. In mijn vorige baan ontwikkelde ik al programma’s rondom persoonlijke ontwikkeling en professionele vaardigheden. Ook haalde ik daar veel voldoening uit het begeleiden en coachen van mensen. Maar ik wilde graag meer. Meer van dat waardevolle contact en ook meer bijdragen aan het geluk van de mensen om mij heen. Op een manier waarbij ik kan werken vanuit flow en mijn sterktes, ervaring en drijfveren samenkomen.

Loopbaancoach

Na een pittige opleiding tot coach practitioner ben ik afgelopen zomer dit bedrijf gestart, waarin ik werk als loopbaancoach en trainer. Het bevalt zo goed! En nu, nog iets later, is er de website. Zodat nog meer mensen met loopbaanvraagstukken me kunnen vinden om samen te werken aan het ontdekken en realiseren van hun dromen.
Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of misschien wel met me aan de slag wilt. Ik vind het sowieso leuk om met je in gesprek te gaan.

Wil je meer van mij lezen?

Hier vind je meer blogs die te maken hebben met leuk en bewust leven, persoonlijke ontwikkeling en werk.

Coaching

Heb je een specifieke vraag over jouw persoonlijke ontwikkeling of loopbaan en ben je benieuwd hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Zo’n gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Het geeft je een idee hoe we met jouw vraag of doel aan de slag kunnen gaan en wellicht ook al nieuwe inzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *