Testimonials

(ENGLISH BELOW)
Hier lees je reviews van klanten die je voorgingen. Vol aandacht wil ik jou helpen in het bereiken van je doelen.
Ben je benieuwd wat ik voor jou, je vragen en doelen kan betekenen? Plan hier een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek (30 min) met me!

Below you see several testimonials of former clients. Do you want to learn more about how I could help you with your questions ans goals? Please contact me to plan an introductory meeting. Coffee and tea are waiting for you!

Over mij als loopbaan en burn-out coach / About me as career and burnout coach


“Samen met Sagitta heb ik tijdens de coachingsgesprekken op een rijtje gekregen wat ik belangrijk vind in een baan en wat mijn sterke punten zijn.
Hierdoor kon ik gerichter zoeken, had ik een helder verhaal en kreeg ik vandaag te horen dat ik mag starten in die topbaan, die aan al mijn eisen voldoet!”

Aukje, was wiskundedocent, nu huisartscontactpersoon in ziekenhuis


“I chose Sagitta as my job coach because online aptitude tests didn’t help me. I found Sagitta to be very effective and flexible in her approach to the client. Everybody is different, has a different lifestyle and needs but Sagitta just gets you! She is a pro! She genuinely cares about well-being of her clients and went beyond the measure to help me reach my goal. It’s a hard work but it’s worth it.
Sagitta’s office is cosy and welcoming. You don’t feel like walking into another corporate-like place. It is a perfect environment to get inspired and make progress.
I highly recommend Sagitta as a job coach.”

Anna


“Sagitta is simpelweg een supercoach”

Heidi Willems, beleidsmedewerker universiteit


“Sagitta has a unique style of coaching with particular emphasis on understanding the underlying thought process behind our accepted behavioral patterns and trying to bring a change at that level, so as to have a more lasting influence. She acted as mirror to my personality, making me realize my pitfalls and strengths. Such an approach coupled with her excellent training techniques has helped me enormously to have an impact in my work environment. It was a pleasure to work with Sagitta and thank you for your insights!”

Researcher at a university, male, 30 years old


“Bij Sagitta terechtgekomen omdat ze een fijne combinatie leek te hebben van doelgerichtheid en empathie. Dit bleek gedurende het traject ook precies zo te zijn. Mijn net-niet-burn-out en twijfels bij mijn huidige werk heb ik met haar goed kunnen bespreken en ze heeft me veel praktische handreikingen gedaan, waarmee ik uiteraard zelf aan de gang moest. Gedurende de sessies heeft ze me goed begrepen en inzicht gegeven in mijn valkuilen. Fijn om met iemand op niveau te kunnen praten. Van Sagitta heb ik een aantal technieken geleerd en inzichten gehad, waar ik weer mee verder kan. Bedankt!”

Jacob, 40 jaar, ICT


“Ik heb een hele leuke baan, geen twijfel over mogelijk. Maar ik wilde meer uit mezelf halen om mijn functie nog beter in te vullen en daarbij heeft Sagitta mij gecoacht.
Ik vond het frustrerend om onzeker te blijven over mijn eigen vaardigheden, maar dacht tegelijkertijd: hoe kan praten helpen bij iets wat je moet doen? En snapt zo’n coach wel waar het om gaat? Door verschillende oefeningen hebben we gekeken wat mij weerhield om in bepaalde situaties daadkrachtiger te acteren. Die inzichten waren soms confronterend, maar het gaf wel opluchting.
Nu ik weet waar het door komt, wordt het makkelijker om dat wat nodig is ook daadwerkelijk te doen. Een eigen motto herinnert me hier dagelijks aan.”

Elisa, ingenieur

“Recently I wanted to find a job in a different company and asked Sagitta to help me with an outsider’s perspective. She helped me to strengthen my motivation letter and provided feedback for my CV.
Since I was successful and got an invitation for an interview, I also asked her to help me prepare for both the first round and second round job interview (successfully!).
Sagitta is a person who really looks at you and listens to what you have to say and also to the things you don’t say. She gives great and honest feedback and helps you to believe in yourself like she believes in you.”

Katy, 41 years old, Senior Process Engineer


“Na een succesvolle carrière, heeft Sagitta haar leven omgegooid. Met haar eigen ervaring leert ze mensen om inzicht te krijgen in zichzelf, inzicht in hun dieperliggende waarden en ook in gedragspatronen met betrekking tot hun werk en daarmee voor mij ook over mezelf als persoon.
Je krijgt door de gesprekken gevoel bij de zekerheid over je kunnen, wat je belangrijk vindt in je baan en welke uitdagingen je zoekt. Daarna heb je handvatten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging of juist heel tevreden te zijn met wat je al hebt.
Sagitta werkt met veel plezier en bezieling en draagt daarbij graag haar ervaringen en inzichten over in vorm van advies, maar het is aan de cliënt zelf om daar wat mee te doen.
Sagitta werkt vanuit volstrekte gelijkwaardigheid, openheid en inzicht van twee kanten.”

Onderzoeker (v), 37 jaar

“I do not believe in coaching, but I do believe in Sagitta”

Aart, 37 jaar, process engineer

Over mij als trainer en workshopleider / About me as trainer


“Sagitta heeft samen met ons een pilot opgezet om onderzoekers te trainen in het aanvragen van persoonlijke beurzen. Ze was ook coördinator en heeft alle communicatie rond deze pilot op een voortreffelijke wijze verzorgd. Door haar betrokkenheid en haar kennis van zaken over het schrijven van aanvragen heeft ze ook een heel belangrijke inhoudelijke bijdrage gehad. Door haar inzet en enthousiasme is de pilot een succes geworden. De training heeft nu een vaste plek gekregen in het reguliere aanbod van cursussen voor wetenschappelijke staf op de TU/e.
Sagitta is communicatief zeer sterk en heeft inhoudelijke kennis op het gebied van coaching en van technische wetenschappen. Ze luistert goed naar de cursisten én opdrachtgevers en weet met haar aanpak mensen te enthousiasmeren. Wij zijn blij dat ze met ons aan de wieg heeft gestaan van deze voor jonge wetenschappers zo belangrijke cursus.”

Ties Leermakers, Technische Universiteit Eindhoven


“Sagitta heeft mij begeleid bij het aanvragen van een persoonlijke onderzoeksbeurs van NWO. Mede dankzij haar input is deze aanvraag zeer succesvol ontvangen en uiteindelijk gehonoreerd. Deze input was altijd concreet, behulpzaam en eerlijk.”

Assistant Professor, TU/e