Trainingen & workshops voor jezelf

Workshop burn-out voor partners

Als iemand van wie je veel houdt een burn-out heeft, kan dat voor de partner (maar ook voor ouders of huisgenoten) veel impact hebben. Je voelt je wellicht machteloos, misschien een beetje schuldig en vooral vraag je je af: wat kun je doen om te helpen?
Deze workshop geeft je inzicht in de ziekte, belangrijke onderdelen van herstel en geeft je handvatten om er mee om te gaan. We gaan ook in op terugkeren naar werk én hoe je zelf overeind blijft in deze periode.

Ben je nieuwsgierig of wil je graag meedoen? Neem dan contact met me op!

De workshop burn-out voor partners geeft je inzicht in de ziekte, belangrijke onderdelen van herstel en geeft je handvatten om er mee om te gaan.

Andere workshops

Naast individuele coaching kun je bij mij ook in een kleine groep een workshop of training volgen over de onderwerpen uit mijn expertise-gebied. Er is dan voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en je hebt ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen mét en te leren van anderen.

Heb je interesse in een workshop of training, mail me dan of houd mijn Facebook pagina in de gaten.

Je kunt denken aan onderwerpen als:
– Loopbaan oriëntatie, profilering, het nieuwe solliciteren
– Persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, zichtbaarheid, effectieve communicatie
– Burn-out herstel en preventie
– Werk-privé balans

Het nieuwe solliciteren

Samen met een collega met jarenlange HR ervaring, geef ik de workshop Het nieuwe solliciteren.
Bij het nieuwe solliciteren gaat het erom dat je zó goed weet wat je wilt en wat je kunt (kwaliteiten en sterktes) dat een bedrijf zelf gaat kijken waar je goed past, omdat ze je graag in hun team willen hebben. Dat sluit aan bij onze steeds hogere pensioenleeftijd: we moeten langer werken, en doen daarbij graag leuk werk! Daarnaast zien we dat bedrijven steeds meer belang hechten aan persoonlijkheid in plaats van vaardigheden. De persoonlijkheid moet gelijk klikken, de vaardigheden kun je immers bijleren.

Wij leren je hoe je omgaat met deze nieuwe spelregels. Van helder krijgen wat je precies wilt tot aan binnenkomen bij een bedrijf. De sleutel: van reactief naar proactief!

Stuur een email om je interesse te laten weten. Wij nemen dan contact met je op zodra de datum van de workshop bekend is!